Handelszaak te huur

690€ per maand

75 vierkante meters

Immoweb code : 10884205
Immoweb code : 10884205

Overzicht

75 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwe progressieve huurvoorwaarden!!!

ERA LABELIMMO biedt u deze ideaal gelegen polyvalente commerciële ruimte van +/- 75m² aan die bestemd is voor kantoren of voor een commerciële activiteit.

Deze commerciële ruimte biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid en een optimale toegankelijkheid.

Nieuwe progressieve huurvoorwaarden! De huur is bedoeld om de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Profiteer van een concurrerend en flexibel aanbod, met de mogelijkheid om te profiteren van voordelige voorwaarden voor de beginfase van uw bedrijf .

Kenmerken van de ruimte: Licht en flexibel, het kan worden aangepast aan verschillende bedrijfsconcepten. Het heeft 2 flexibele ruimtes met grote ramen die uitstekend zichtbieden, 1 sanitaire ruimte (WC + wastafel), kitchenette, 1 privékelder, gemakkelijke parkeergelegenheid.

Huurprijs €690/maand het eerste jaar, €790/maand het tweede jaar, €890/maand het derde jaar.

Voorziening voor lasten €180/maand (water, nutsvoorzieningen)

Roerende voorheffing te betalen door huurder

3 maanden huurgarantie

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek en om de persoonlijke details van deze uitzonderlijke zakelijke mogelijkheid te bespreken. ERA LABELIMMO op 043 720 720 of per e-mail op [email protected] .

De informatie wordt uitsluitend ter informatie gegeven en is niet contractueel bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod.

Neem contact op