Handelszaak te huur

3900€ per maand

380 vierkante meters

Immoweb code : 11060009
Immoweb code : 11060009

Overzicht

2 badkamers
380 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

2 Unieke Polyvalente Ateliers in Sint-Gillis

Ontdek deze exclusieve mogelijkheid om twee veelzijdige ateliers te huren, perfect geschikt voor diverse doeleinden zoals vrije beroepen, artistieke projecten en meer. Deze recent gerenoveerde, volledig gemeubelde ateliers bieden een modern en stijlvol werkruimteconcept.
Een privé-ingang leidt tot een exclusieve toegang tot de ateliers, waardoor jouw werkruimte discreet en persoonlijk blijft.

Het 1ste Atelier (220m²) in industriële moderne stijl bevindt zich op de 1ste verdieping en biedt een eigentijds werkplaats met industriële accenten en overvloedig natuurlijk licht. Het beschikt over een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur, evenals een badkamer een opslagruimte.
Het 2de Atelier (160m²) in loftstijl bevindt zich op de 2de verdieping en biedt een unieke en meer huiselijke sfeer. De atelier is voorzien van een werkplaats, een slaapkamer, een moderne keuken met alle benodigde apparatuur, een badkamer met bad en toilet en een opbergruimte. Ideaal voor vrije beroepen, artistieke doeleinden of andere creatieve beroepen.

De ateliers bevinden zich in een zeer aangename omgeving, met tal van restaurants, cafés en andere voorzieningen. Gelegen in een van de meest dynamische wijken van Brussel, Sint-Gillis (Hallepoort) in de buurt maakt de toegang gemakkelijk en verbindt met tal van transportroutes zoals metrolijnen 2, 3, 4 en 6, tram 3, 4, 81, en natuurlijk de treinen vanaf het Zuidstation.

Divers: elektriciteit, gas en water zijn apart, €225/maandelijks ge…

Neem contact op