Handelszaak te huur

2775€ per maand

185 vierkante meters

Immoweb code : 11159339
Immoweb code : 11159339

Overzicht

185 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Commerciële ruimtes te Sint-Truiden in project Stadspoort

Commerciële ruimtes te Sint-Truiden in project Stadspoort

Dit prachtige nieuwbouwproject genaamd “De Stadspoort” bevindt zich op de voormalige site Thijssen in het centrum van Sint-Truiden.

Gilen woonprojecten heeft de site omgetoverd tot een knap project met 53 appartementen, een ondergrondse parking voor 220 wagens waarvan 70 plaatsen voorbehouden worden voor korte termijn parkeren en enkele commerciële ruimtes verdeeld over 5 verschillende gebouwen getekend door architectenbureau DFM.
Daarnaast werd er door de landschapsarchitecten van Studio BNL een groene oase in het midden van de stad gecreëerd zodat toekomstige bewoners en bedrijven permanent kunnen genieten van een aangename en natuurlijke omgeving.

Niet alleen in de omgeving wordt veel groen ingeplant maar ook voor de gebouwen zelf werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er overal een groendak met zonnepanelen voorzien en worden er zelfs enkele verticale tuinen aangelegd. Door het combineren van verschillende duurzame technieken zoals een warmtepomp worden alle appartementen Bijna Energie Neutraal (BEN).

Op het binnenplein maakte alvast een notariaat, een vastgoedkantoor, een reisbureau en een studiebureau hun thuisbasis.
Kantoor B1-0.2 betreft een duplex met een totale oppervlakte van 185 m², verdeeld over 151 m² kantoorruimte (twee verdiepingen), inkomhal, twee toiletten, terras en kelderberging.

Deze ruimte wordt casco opgeleverd zodat je volledig naar ei

Neem contact op