Handelszaak te huur

800€ per maand

Immoweb code : 11181567
Immoweb code : 11181567

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Verhef uw Praktijk: Luxe Kantoren Te Huur

Welkom bij een kans die elegantie en professionalisme in Tervuren herdefinieert. Onze exclusieve kantoorruimtes zijn zorgvuldig ontworpen voor professionals in coaching, paramedische beroepen en de medische sector die op zoek zijn naar een omgeving die hun toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt. Met diverse oppervlaktes beschikbaar om aan uw unieke behoeften te voldoen, bieden we de perfecte setting om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen.
Waarom Kiezen Voor Ons?
• Verfijnde Ruimtes: Van schitterende ontvangstruimtes tot serene wachtkamers, elk detail is ontworpen voor luxe en comfort.
• Afgestemd op Professionals: Of u nu actief bent in coaching, het paramedische veld of de medische sector, onze ruimtes passen zich aan uw specialiteit aan.
• Flexibele Huuropties: Met tarieven vanaf €800/maand kunt u kiezen tussen dagelijkse verhuur of een vast maandelijks tarief. We bieden zelfs de optie om uw huur te koppelen aan een percentage van uw omzet, waardoor ons succes verbonden is met het uwe.
• Exclusieve Voorzieningen: Geniet van individuele geïntegreerde muziekboxen, een gezellige koffiehoek, een gemeenschappelijke keuken en voldoende parkeergelegenheid met 8 plaatsen beschikbaar voor u en uw cliënten.
• Een Locatie Die Voor Zich Spreekt: Gelegen in het hart van Tervuren, zal uw praktijk toegankelijk en uitnodigend zijn, wat bijdraagt aan uw prestige en de tevredenheid van uw cliënten.
Transformeer uw praktijk met een kantoorruimte die de verwachtingen overtreft!

Neem contact op