Handelszaak te koop

412500€

190 vierkante meters

Immoweb code : 11027361
Immoweb code : 11027361

Overzicht

190 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond
2.171,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsruimte met 18 meter vitrine in hartje Aalter

In het centrum van Aalter, nabij de E40 en het station vinden we deze unieke eigendom met een tal van mogelijkheden. Rondom grootwarenhuizen en diverse andere handelaars bevindt zich deze meer dan geschikte handelsruimte met maar liefst 18 meter etalage/vitrine én voldoende parkeermogelijkheden.
Op deze commerciële locatie werd een wellness center uitgebaat bestaande uit een ontvangstgedeelte met balie, zonnebanken en achterplaats voor wellness. Het voorste deel van de ruimte werd aan de hand van valse wanden onderverdeeld in meerdere zonnebankplaatsen die vrij eenvoudig te verwijderen zijn waardoor er één open ruimte kan gecreëerd worden.
Het effectieve ontspanningsgedeelte vindt aan de achterkant plaats en bestaat uit een jacuzzi, sauna, stoomcabine, douches en toilet. Indien deze zouden weggehaald worden, betreft dit opnieuw een zeer riante open plaats met mogelijkheid tot het maken van kantoren, aparte praktijkruimte, vergaderzaal, keuken/eetplaats, opslagplaats...

Aarzel niet en neem meteen contact op voor meer informatie of een bezoek. We denken graag mee omtrent de mogelijkheden van uw zaak.


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: neen
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:

Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd
Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd

Ligging in Signaalgebied: neen
Lig…

Neem contact op