Handelszaak te koop

339000€

187 vierkante meters

Immoweb code : 11319774
Immoweb code : 11319774

Overzicht

1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Frituur met woonst in het centrum van Berlaar!

Frituur met woonst in het centrum van Berlaar!

De zaak is gelegen op wandelafstand van station/bus, winkels, scholen,...




Indeling:
Gelijkvloers: Hal/toegang tot tuinterras, handelszaak met keuken, sanitair, terras, berging, kelder.
Woonst: Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire. Eerste verdieping: Hal, leefruimte, keuken, badkamer. Tweede verdieping: 2 slaapkamers.





Omschrijving:
We betreden de handelszaak op het gelijkvloers en komen rechtstreeks in de frituur terecht. De zaak bestaat uit een afhaalzone, eetzone, open keuken en gesloten keuken/afwaszone. Tevens is er een toilet, kelder, berging en ruim terras voorzien.
U kan het terras eveneens bereiken via een aparte gang, wat uiteraard zijn voordelen biedt naar leveringen en vuilnisophaling toe.
De woonst bereikt u via een privatieve inkom met vestiaire. Vervolgens komt u op de eerste verdieping in de hal, dewelke toegang verleent tot de leefruimte en keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige kastruimte.
De eerste verdieping biedt eveneens ruimte aan de badkamer, uitgerust met douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor wasmachine/droogkast.
De tweede verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers.



Kortom, een pand met zeer veel mogelijkheden!

Ter info: De prijs bedraagt de aankoopprijs van de woning en de overnameprijs van het handelsfonds (roerend goed+overname zaak).

Voor meer informa

Neem contact op