Handelszaak te koop

179000€

54 vierkante meters

Immoweb code : 11323714
Immoweb code : 11323714

Overzicht

54 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gunstig gelegen handelsgelijkvloers in Maria-ter-Heide

Gunstig gelegen handelsgelijkvloers in Maria-ter-Heide. Inboedel mogelijk mee over te nemen!

Het pand is uiterst gunstig gelegen op de Bredabaan in Maria-ter-Heide, waar je geniet van veel passage en een goede zichtbaarheid. Verder is het vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen. Kortom: een toplocatie voor het uitbouwen van jouw zaak!

Het handelsgelijkvloers maakt deel uit van een gebouw van 2 hoog, dat in goede staat verkeert. Dankzij de kleinschaligheid zijn er geen gemeenschappelijke maandelijkse kosten te betalen. De handelszaak bestaat vooraan uit een open ruimte van 30 m² met een gevelbreed raam, waardoor er een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. Er zijj meerdere ingemaakte kasten voorhanden. Centraal op het gelijkvloers is er een kamer van 8 m² te vinden en achteraan is er nog een ruimte van 8 m², ideaal als berging of opslag. Verder zijn er nog 2 aparte wc’s aanwezig in het pand.

Tot slot heb je hier de mogelijkheid om de inboedel en het klantenbestand mee over te nemen. Ben je op zoek naar een plek waar jij jouw zaak kan vestigen en dit op een uiterst gunstige locatie? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op