Handelszaak te koop

329000€

418 vierkante meters

Immoweb code : 11295768
Immoweb code : 11295768

Overzicht

1 badkamer
418 vierkante meters bewoonbare ruimte
274 vierkante meters grond
Verdieping : 2

Omschrijving

Top investeringspand met super rendement

Unieke Kans!!!

Horecazaak met privé zaal en een woning met 4 slaapkamers in het Hart van Bree!

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen horecazaak en wonen in het levendige uitgaansgebied van Bree? Deze unieke kans biedt je precies dat en nog veel meer.

Locatie:
Dit bijzondere vastgoedaanbod ligt in het kloppende hart van Bree, omgeven door gezellige cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De perfecte plek om te wonen en te werken.

Horecazaak:
Deze goed gevestigde horecazaak heeft een uitstekende reputatie en een loyale klantenkring. De zaak is volledig operationeel en biedt een ruime ruimte voor gasten, met een super lange ontworpen bar. .

Prive Woning:
De woning boven de horecazaak is een echt juweeltje. Met vier ruime slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor een gezin. De woning is smaakvol ingericht en biedt modern comfort en privacy, perfect om na een drukke dag te ontspannen.

Privé Zaal:
Een extra voordeel van deze eigendom is de privézaal. Of het nu gaat om bijeenkomsten, zakelijke evenementen of speciale gelegenheden, deze zaal biedt eindeloze mogelijkheden.

Investeringsopject:
Liever kopen als investeringsproject?? Ook dit is perfect mogelijk met een solide huurder (brouwerij). Dit zorgt voor een zekerheid en een mooi rendement

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze kans wacht niet op jou!


TEL V

Neem contact op