Handelszaak te koop

675000€

230 vierkante meters

Immoweb code : 10555765
Immoweb code : 10555765

Overzicht

230 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Dit uitstekende handelspand, gelegen op een strategische locatie, biedt een unieke kans voor investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een veelbelovende zakelijke omgeving. Met een oppervlakte van 230 vierkante meter is dit pand ruim en veelzijdig, waardoor het geschikt is voor diverse commerciële doeleinden.

Locatie:
Het handelspand geniet van een uitstekende ligging in een drukke en goed bereikbare buurt. De nabijheid van belangrijke verkeersaders, openbaar vervoer en een divers publiek zorgen voor een optimale zichtbaarheid en toegankelijkheid.

Indeling:
Met een totale oppervlakte van 230m² biedt dit handelspand verschillende mogelijkheden voor indeling en gebruik. De ruimte is momenteel open en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de nieuwe eigenaar. Er zijn ook sanitaire voorzieningen aanwezig.

Kenmerken:

Oppervlakte: 230m²
Strategische locatie
Veelzijdig en aanpasbaar
Geschikt voor diverse commerciële activiteiten
Nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke verkeersroutes
Sanitaire voorzieningen aanwezig
Dit handelspand vertegenwoordigt een uitstekende investeringsmogelijkheid in een dynamische en groeiende omgeving. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op