Handelszaak te koop

160000€

Immoweb code : 11286038
Immoweb code : 11286038

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Winkelruimte

Een schitterende TAPAS Resto-Bar met Spaans concept om over te nemen in GENVAL. El Cuchillo - Resto Tapas - gelegen in het hart van de oude papierfabrieken van Genval in Waals-Brabant, vlakbij het meer van Genval.

Het handelspand van 150 m² is zeer vlot bereikbaar via de autosnelweg E411. Er is gratis gemeenschappelijke parkeergelegenheid in de buurt.

“Zodra je het restaurant binnenstapt, word je al ondergedompeld in een smaakreis naar het hart van Spanje. De decoratie geïnspireerd op Spaanse tapasbars vermengt zich met moderniteit en authenticiteit en zorgt ervoor dat we ons willen settelen. Bij de gedroogde knoflook hangen lokale hammen. De mooie wijnkelder springt in het oog. De avond (of lunch) kan beginnen.” Het bedrijf beschikt over een grote woonkamer, een familiekamer en een buitenterras.

In de achterkamer beschikt het restaurant over een koelruimte, een ruimte voor het bereiden van een buffetservice en een ruimte voor de afwas.

Een enthousiast team dat gewend is om in deze ruimte te werken, wil graag blijven om de klanten te blijven bedienen die eraan gewend zijn.

- 1e+2e Zaal: 150 m² - 22 tot 24 zitplaatsen
- Wijnkelder en statafelkamer: 20-22 zitplaatsen
- Bar: 18 zitplaatsen

- Huurprijs: €1850
- Kosten: € 90 (Water + Onroerende voorheffing)

Neem contact op