Handelszaak te koop

*

112 vierkante meters

Immoweb code : 11052057
Immoweb code : 11052057
*exclusief belastingen

Overzicht

112 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand te Geraardsbergen

Commerciële opportuniteit in het hart van Geraardsbergen: Oudenaardsestraat 25

Uiterst interessante commerciële opportuniteit voor het vestigen van uw zaak! Ontdek Oudenaardsestraat 25, een veelzijdig commercieel pand gelegen in het centrum van Geraardsbergen. Met zijn strategische ligging, uitstekende zichtbaarheid en diverse mogelijkheden biedt dit pand de perfecte setting voor het uitoefenen van uw handelsactiviteit.

Kenmerken:
- Commerciële Ligging: Gelegen in het hart van Geraardsbergen, geniet dit pand van maximale visibiliteit en bereikbaarheid.
- Veelzijdige Indeling: De indeling van het pand omvat een inkomhal, een ruime commerciële ruimte, een volledig ingerichte keuken met leefruimte en een apart toilet. De eerste verdieping biedt twee afgewerkte polyvalente ruimtes, een bergruimte en een volwaardige zolder.
- Vele Mogelijkheden voor Invulling: Geschikt voor kleine horeca, vrije beroepen, of kleine zelfstandige activiteit. Bovendien bestaat de optie om de eerste verdieping om te vormen tot een charmant 1-slaapkamerappartement.

Grijp deze kans om uw onderneming te vestigen op een toplocatie met veelzijdige mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging van Oudenaardsestraat 25!

Neem contact op