Handelszaak te koop

590000€

406 vierkante meters

Immoweb code : 11280346
Immoweb code : 11280346

Overzicht

406 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

KANTOORRUIMTES MET PARKEERGELEGENHEID TE KOOP OP UNIEKE ZICH

KANTOORRUIMTES MET PARKEERGELEGENHEID TE KOOP OP UNIEKE ZICHTLOCATIE TE HASSELT

Dit bedrijfsgebouw (+/- 3.370m²) leent zich zowel voor kantoren, praktijkruimtes voor vrije beroepen of als showroom. Centraal gelegen op de hoek van de Grote Ring (Gouverneur Roppesingel) en de Luikersteenweg geniet het gebouw een unieke visibiliteit naast één van de belangrijkste invalswegen van Hasselt. De op- en afrit Hasselt-Kortessem van de E 313 ligt op 2 min rijden net als de Universiteitslaan naar Diepenbeek-Genk.

De buitenzijde van het gebouw werd zopas volledig in een nieuw jasje gestoken en men is ook gestart met de werken aan de binnenzijde van het gebouw. Toekomstige eigenaars hebben de mogelijkheid om een kantoorruimte casco of indien gewenst afgewerkt aan te kopen. In totaal zijn er zeven kantoorruimtes gelegen op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Kantoorruimte 1 is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over een bruto vloeroppervlakte van circa 406m². Nog een grote troef is de benedenverdieping (+/- 1.605m²) die ruimte biedt aan 38 parkeerplaatsen, een fietsenstalling en/of de nodige bergruimte.

Dit is de perfecte plek voor activiteiten gelinkt aan de (para)medische sector door de nabijheid van het Salvator Ziekenhuis, het Jessa Ziekenhuis en door de aanwezigheid van reeds bestaande (para)medische groepspraktijken in het gebouw.

Troeven op een rij:
?Toplocatie met UNIEKE visibiliteit
?Ruime parkeergelegenheid op eigen t

Neem contact op