Handelszaak te koop

549000€

235 vierkante meters

Immoweb code : 11298816
Immoweb code : 11298816

Overzicht

1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand en appartement met 8% rendement!

Interessant opbrengsteigendom met rendement van 8% mogelijk
Dit prachtig gebouw bestaat uit een handelspand met woonst. Beide hebben hun eigen busnummer waardoor dit gemakkelijk kan worden verhuurd aan twee verschillende huurders. De zaak Tikka N Talk is een zéér propere en goed onderhouden restaurant die als betrouwbare huurder wordt omschreven. De triplex boven het handelspand werd in het verleden gemakkelijk verhuurd tegen erg gunstige huurprijzen, dit door de oppervlakte en de afwerking ervan.
Het gebouw is gelegen op de Bampslaan, dé perfecte locatie voor een vlotte verbinding van en naar het stadscentrum. Omgeven door allerlei handelspanden waaronder een kapper, café's, een broodjeszaak enzovoort.
Gepaard met vele vernieuwingen aan de stationsbuurt zal de waarde van deze locatie blijven toenemen. In 2012 werd het gebouw gerenoveerd en instapklaar gemaakt met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Op de benedenverdieping beschikt de handelsruimte over een ruime oppervlakte van 100m² die momenteel ingericht is als restaurant. De triplex daarboven telt maar liefst 135m² met 3 slaapkamers, een keuken, een badkamer en een ruim terras. De aangename leefruimte en de zolderverdieping zijn naast het terras een zéér grote troef!

Voor iedereen die opzoek is naar een interessante investering waar voldoende rendement uit te halen valt is dit zeker een bezoek waard. Ook voor de ondernemers onder ons is dit interessant mits inachtneming van het huidig

Neem contact op