Handelszaak te koop

750000€

420 vierkante meters

Immoweb code : 11300824
Immoweb code : 11300824

Overzicht

10 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
5324 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

B&B Het Zummerheem te koop!

Knappe B&B 'Het Zummerheem' op prachtige locatie te koop!

In 2001 werd deze Bed and Breakfast opgestart met alle nodige vergunningen. Dit prachtig domein in Hasselt van meer dan 53 are ligt op de rand van Heusden-Zolder aan het Albertkanaal. Perfect gelegen voor het Limburgs fietsnetwerk, het centrum van Hasselt en uiteraard nabij het circuit van Zolder.
Het Zummerheem werd 22 jaar lang met veel trots uitgebaat en is zowel lokaal als internationaal bekend.
Het hoofdgebouw waar de gasten verblijven is een ruime 350m² groot. In de gemeenschappelijke leefruimte is het zalig vertoeven met de vele raampartijen en de gezellige inrichting. De keuken is hier meteen aan verbonden, ideaal voor een ontbijtbuffet. Er zijn in totaal 9 verzorgde gastenkamers die elk voorzien zijn van hun eigen sanitair.
Daarnaast, de volledig ingerichte conciërgewoning. De leefruimte met open keuken en veranda zorgen voor de verborgen rust. Er is een nieuw geïnstalleerde badkamer, een bureau en slaapkamer.

Door de twee automatische poorten komt u op dit geweldig terrein. Dit groene aangelegde domein is enorm goed onderhouden en beschikt over verschillende gezellige plekjes doorheen de tuin. Voor de bezoekers is er meer dan voldoende parking langs het hoofdgebouw.

Voor meer info en foto's: www.heylenvastgoed.be
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op