Handelszaak te koop

325000€

236 vierkante meters

Immoweb code : 11346050
Immoweb code : 11346050

Overzicht

1 badkamer
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
718 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Af te werken woning met handelspand!

Te renoveren woning met gelijkvloers handelspand!
Het pand is gelegen in Kiewit in een rustige en kindvriendelijke wijk. Met een perfecte bereikbaarheid naar centrum Hasselt of Zonhoven alsook uiteraard de E314.

Dit interessant renovatieproject biedt enorm veel mogelijkheden. De grote werken zijn ondertussen al uitgevoerd, denk maar aan het sanitair, de riolering, verwarming en elektriciteit.
U komt de woning met een bewoonbaar oppervlakte van 142m² binnen via de inkomhal. De woon- en eetkamer zijn betrokken met de open keuken, waar reeds voorzieningen aanwezig zijn voor een kookeiland. Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt u de badkamer, de wasplaats en een berging. Op de verdieping is er de mogelijkheid tot afwerking van 3 slaapkamers. Echter kan er ook een vaste trap naar de zolder worden gemaakt. Deze is ruim genoeg om af te werken tot hobbykamer, slaapkamer of meer.

Het handelspand heeft een oppervlakte van 94m² en is maar liefst 20 meter diep. Heeft u een onderneming of wilt u er eentje starten? Dan is dit de ideale gelegenheid.

Heeft u zin om dit pand volledig naar uw eigen hand af te werken? Neem dan snel contact met ons op voor verdere informatie.

Extra's:
- Gestript en alle voorzieningen aanwezig
- Vloerverwarming
- Nieuwe ramen met hoogrendementsglas Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op