Handelszaak te koop

255000€

207 vierkante meters

Immoweb code : 11304477
Immoweb code : 11304477

Overzicht

1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
378 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsgelijkvloers met privéruimte in het centrum van Heren

Handelsgelijkvloers met privéruimte in het centrum van Herentals.

Het handelspand is momenteel volledig ingericht en operationeel als frituur. Tevens is er een aparte privéruimte voorzien met tuin.

Ligging: Goed en centraal gelegen in het centrum, op wandelafstand van alle voorzieningen, openbaar vervoer (station) en met parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Indeling: Frituur met ontvangst/eetplaats, keuken, bergingen en koelcel. Aparte privéruimte, ingericht met leefruimte, keuken, badkamer en slaapkamer.

Omschrijving: Deze ingerichte frituur, is volledig operationeel en klaar om over te nemen. Ze wordt aangeboden met inbegrip van alle installaties en toestellen, waardoor meteen de activiteiten hervat kunnen worden. Een voldoende ruime keuken voor de bereidingen, met aansluitend berging en koelcel.
Er is tevens een ingerichte studio/ontspanningsruimte aanwezig, uitgerust met een keuken, slaapkamer en badkamer. Achteraan het gebouw is nog een terras en tuin aanwezig. De twee kelders zorgen voor extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- Totaalrenovatie 2012-2013
- Elektriciteit conform
- Energielabel E
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op