Handelszaak te koop

358000€

Immoweb code : 11078705
Immoweb code : 11078705

Overzicht

1 badkamer
230 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Gunstig gelegen gerenoveerd handelspand met vernieuwd duple

Dit handelshuis met bovenliggend appartement is uitermate gunstig gelegen in het centrum van Leopoldsburg, tegenover het station en in de directe nabijheid van tal van winkels en horecagelegenheden.

De handelsruimte betreft een voormalige horecazaak welke ingericht als interieur- en kunstzaak. De initiële toog is nog aanwezig, net als de keuken, de koelcel en een net toiletgedeelte. Achteraan beschikt u over een ingesloten terras (met tuinberging) welk aangenaam veel rust en privacy biedt. De droge kelder doet perfect dienst als extra opbergruimte.

De ruimte is bruikbaar voor meerdere doeleinden en makkelijk om te vormen voor gelegenheden zoals horeca, winkel, schoonheidssalon, praktijkruimte, ... . De aanwezige marmertegel is hedendaags, heel wat elementen zijn nostalgisch en de muren zijn onder handen genomen en geïsoleerd. Alles is dus nagenoeg instapklaar.

Op de verdieping bevindt zich het ruime (+- 130 m²) duplexappartement welk dankzij zijn open en industriële inrichting enorm veel ruimtegevoel biedt. De houten vloeren en zwarte accenten maken er tevens een gezellig en warm appartement van. Het appartement beschikt over een leefruimte, bureau/leeshoek, badkamer (ruime douche, modern meubel met wastafel), berging/wasplaats, dressing en op de duplexverdieping een tot in de nok open slaapkamer. Indien gewenst kan er in het appartement ook een keuken ingericht worden.

Ben jij op zoek naar een goed gelegen, degelijk handelshuis met volledig vernieuwd appartement op een

Neem contact op