Handelszaak te koop

399000€

267 vierkante meters

Immoweb code : 11376327
Immoweb code : 11376327

Overzicht

1 badkamer
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
112 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsgelijkvloers met ruim triplexappartement

Handel gelijkvloers met ruim triplexappartement me 5 slaapkamers

Ontdek deze unieke kans in het hart van het historisch centrum van Lier! Dit pand biedt een zeldzame combinatie van een ruim handelspand op de begane grond en een triplex appartement met 5 slaapkamers erboven.

Op de gelijkvloers verdieping bevindt zich een ruim handelspand met raampartijen over de gehele gevelbreedte. Deze geven je zaak voldoende visibiliteit met etalagemogelijkheid en een ruime winkelruimte en eigen sanitaire voorzieningen.

Het triplex appartement kom je binnen via de inkomhal, dat voorzien is met een apart toilet. Hierna wordt je verwelkomd in de lichtrijke leefruimte. De volledig ingerichte keuken met eiland voegt een extra touch toeaan deze ruimte en biedt toegang tot het terras.
Verder vind je een volledig uitgeruste badkamer met dubbel lavabomeubel, douchecabine en plaats voor was- en droogmachine. Daarnaast is er nog een apart toilet.
Verder vindt men op de tweede verdieping twee ruime slaapkamers, terwijl er op de zolderverdieping nog eens drie slaapkamers te vinden zijn.

Deze woning met handelspand biedt niet alleen een unieke woon-werkruimte, maar bevindt zich ook op een toplocatie in het centrum van Lier, met alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet!

EPC cfr. m²
EPC-NR: label 'D' Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op