Handelszaak te koop

1390000€

688 vierkante meters

Immoweb code : 11304630
Immoweb code : 11304630

Overzicht

688 vierkante meters bewoonbare ruimte
1408 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand op TOPlocatie te Lille.

Uniek gelegen en recent handelspand met atelier te Lille.

Dit pand dateert van 2016 en is uitgerust met de nieuwste technieken.

Ligging: Uitstekend commercieel gelegen op zichtlocatie aan oprit E34. Dit perceel grenst aan alle verbindingswegen naar omliggende gemeenten en industriepark Lille.

Beschrijving: Deze eigendom is deels in KMO gebied deels in woongebied gelegen waardoor de combinatie van winkel en atelier hier perfect mogelijk is. Dit modern gebouw is voorzien op allerhande mogelijke invullingen, de gelijkvloerse verdieping bestaat uit een open en vrij in de delen (winkel)ruimte (468,09 m²) met ontvangstruimte (16,14 m²), links aan het gebouw is een ruime dubbele garage (73,50 m²) die ook dienstig kan zijn als magazijnruimte, rechts aan het gebouw is een tweede garage (28,98 m²) beide voorzien van sectionaalpoorten. Tot slot is er op de gelijkvloerse verdieping sanitair voorzien, bestaande uit één andersvaliden-toilet, één gasten toilet en één toilet voor privégebruik. Op de verdieping (102 m²) vindt u 4 verschillende ruimten die dienstig zijn als burelen, vergaderzaal en refter. Hier is verder een berging en twee toiletten.
Uitbreiding van dit pand zou mogelijk zijn.

Tevens zijn er voor het perceel zes parkeerplaatsen aanwezig, maar ook aan de overkant van de straat is er zeer veel parkeergelegenheid aanwezig.

Wie zoekt naar een recent/instapklaar handelspand of KMO pand op TOPlocatie, is hier aan het juiste adres!

Extr

Neem contact op