Handelszaak te koop

535000€

209 vierkante meters

Immoweb code : 11343646
Immoweb code : 11343646

Overzicht

1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
68 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Historisch handelshuis op toplocatie in het centrum

Historisch Handelshuis met talloze mogelijkheden
Betreed deze tijdloze woning, een monumentaal pand uit 1850 gelegen in het hart van de stad. Dit unieke erfgoed biedt een zeldzame gelegenheid om deel te worden van een rijk verleden en tegelijkertijd een veelbelovende toekomst te omarmen.
Op de begane grond bevindt zich een instapklare kapperszaak, maar de ruimte is flexibel in te richten naar uw behoeften, van commerciële tot residentiële doeleinden. Het pand beschikt ook over een kelder van +- 15 m².
De eerste verdieping omvat een renovatieproject met een keuken en woonkamer, klaar om aangepast te worden aan uw eigen smaak en stijl. Hier kunnen ook twee slaapkamers gecreëerd worden. Achteraan is er tevens een terras voorzien.
Op de tweede verdieping biedt een ruime open ruimte mogelijkheden voor een badkamer en alsook één of meerdere slaapkamers of extra leefruimte.
Tenslotte vinden we op de laatste verdieping de uitgestrekte zolder, een blanco canvas voor het verwezenlijken van uw visie.
Dit pand, vrij van asbest, is een zeldzame vondst in de historische sector. Grijp deze unieke kans aan om deel uit te maken van de geschiedenis en uw stempel te drukken op de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op