Handelszaak te koop

299000€

Immoweb code : 11073725
Immoweb code : 11073725

Overzicht

1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel Pand Te Koop

Handelszaak met woonst zoekt ondernemer op goede locatie te Menen!

Wie deze frituur op 'Ons Dorp' te Menen wilt overnemen kan hier meteen aan beginnen! Alle materiaal en benodigdheden blijven staan en zitten dus in de prijs inbegrepen! Indien je de ruimte anders wenst te gebruiken kan dit natuurijk ook ( eventueel als bureau, onthaal,...) . Dit pand werd reeds voorzien van 16 zonnepanelen.

Vooraan de woning hebben we als eerst een ruim terras met voortuin. Ook vinden we een oprit voor verschillende auto's. We betreden het pand en komen als eerste aan in de handelsruimte (momenteel frituur), met daarnaast een bijkeuken waar ook de toegang naar de ruime kelder is.
Verder vinden we de ruime leefruimte, de keuken met berging, de badkamer met ligbad met douche, wastafel en toilet. We hebben verder op het gelijkvloers nog een achtertuin, een apart toilet en een ruime garage.

Op het eerste verdiep vinden we 2 zéér ruime slaapkamers en een nachthal die ideaal kan dienen als bureau. Via de vaste trap komen we aan op de zolderruimte waar ook reeds een kamer gemaakt is.

Ieder bod vanaf € 299.000 wordt voorgelegd aan de eigenaars, onder voorbehoud van goedkeuring.

Interesse in dit pand? Contacteer Gilles op 0492/47 74 63!

(Sted. inl. in aanvraag)

Neem contact op