Handelszaak te koop

645000€

369 vierkante meters

Immoweb code : 11059650
Immoweb code : 11059650

Overzicht

369 vierkante meters bewoonbare ruimte
689 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Charmant handelshuis met succesvolle frituur en bovenliggend

Charmant handelshuis met succesvolle frituur en bovenliggende duplex op toplocatie in Mol.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand met een bewezen succesverhaal en een warme residentiële sfeer? Dit unieke handelshuis biedt een bloeiende frituur op een toplocatie, gevestigd voor meer dan 40 jaar, en een ruime bovenliggende duplex. Dit pand combineert een dynamische commerciële ruimte met een rustige, gezinsvriendelijke leefomgeving.

Commerciële Mogelijkheden: De frituur op het gelijkvloers is volledig operationeel, met hoogwaardige apparatuur en een vast klantenbestand. De locatie biedt een grote zichtbaarheid, dankzij de ligging op de verbindingsweg tussen Mol en Dessel, en een constante stroom van vaste en nieuwe klanten.

Residentiële Charme: De duplex omvat een lichte & warme woonkamer met een open keuken, twee knusse slaapkamers (waarvan eentje met inloopdressing) en een moderne badkamer. Het interieur is afgewerkt met een warme houten vloer en een uitnodigende ambiance.

Buitengewone Buitenruimte: De privé buitenruimte is compleet met een ruim terras op de eerste verdieping, een tuinhuis en een overdekte ontspanningsruimte op de begane vloer - perfect voor zomerse barbecues of rustige avonden in de buitenlucht. De combinatie van open ruimtes en gezellige hoekjes biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en entertainment.

Met een EPC label B en een ruim perceel van 689m², staat dit pand sinds 1989 als een baken van kwaliteit

Neem contact op