Handelszaak te koop

750000€

449 vierkante meters

Immoweb code : 11154803
Immoweb code : 11154803

Overzicht

1 badkamer
449 vierkante meters bewoonbare ruimte
903 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met woonst in Ginderbuiten

Prachtig handelspand met woonst op toplocatie in Ginderbuiten

Ligging: Gelegen in Mol-Ginderbuiten, een straat met veel passage. Toch is het hier rustig vertoeven op het zonnige terras.

Omschrijving: 'Den Bakker' dateert van 1875 en is in 2013 een totaalrenovatie ondergaan. Het is opgedeeld in een gelijkvloerse handelsruimte met daarboven een appartement. Bij de heropbouw is er gebruik gemaakt van zeer kwalitatief materiaal en dit is ook zeer duidelijk op te merken als je hier binnenkomt. Ook langs de buitenkant is het een fraai ogend gebouw. Parkeerplaats voor auto's en fietsen links naast het gebouw. Er zijn 2 terrassen, die beide plaats bieden aan 40 personen. Ook binnen kunnen er makkelijk 40 personen zitten. Verder zijner beneden nog toiletten, een rokersruimte, koelcel, keuken, berg- en technische ruimte. Hier is meer dan plaats genoeg om eventueel uw eigen zin te doen. Boven is er een zeer ruim dakappartement met leefruimte en open keuken, 2 slaapkamers, prachtig terras, apart toilet, bureauruimte en badkamer met douche en bad. Ook hier merk je weer kwaliteitsvolle materialen op. Kortom: een perfect draaiende zaak met goede reputatie te koop.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op