Handelszaak te koop

465000€

370 vierkante meters

Immoweb code : 11346887
Immoweb code : 11346887

Overzicht

370 vierkante meters bewoonbare ruimte
1657 vierkante meters grond
Verdieping : 1

Omschrijving

Gunstig gelegen handelshuis met 4 slaapkamers nabij Mol Cent

Gunstig gelegen handelshuis met 4 slaapkamers nabij Mol Centrum

Deze unieke handelsruimte met woonst is centraal gelegen op zo'n vijf minuten rijden van Mol Centrum, met alle faciliteiten aanwezig in de nabije omgeving. Het pand werd in 1994 opgetrokken en ligt op een uiterst interessante locatie voor het voeren van een handelsactiviteit.

Op het gelijkvloers bestaat het pand uit een riante handelsruimte met veel parkeergelegenheid voor de deur, ideaal voor het ontvangen van klanten. Daarnaast is er de woonkamer, welke onderverdeeld kan worden in een zit- en een eetkamerhoek, veranda, bureauruimte, wasplaats met apart toilet en extra handelsruimte onderverdeeld in verschillende segmenten en dus uitermate geschikt voor het organiseren en ordenen van de verschillende activiteiten. Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers, een nachthal en twee badkamers waarvan één voorzien is van een douche-in-bad en enkele lavabo en de andere is voorzien van een ruime douche en dubbele lavabo meubel. Verder beschikt de woonst over een volledig geïsoleerde zolderruimte en voorraadkelder. 

De tuin bovendien zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Met een groot overdekt terras biedt dit de ideale rustplaats voor tijdens de zonnige dagen. Verder beschikt het buitenterrein over 2 carports, 2 garages en voldoende autostaanplaatsen om de nodige klanten te kunnen ontvangen. Dé troef is de bereikbaarheid langs de achterzijde via de Kempenstraat, ideaal voor leveringen!

Neem contact op