Handelszaak te koop

499000€

500 vierkante meters

Immoweb code : 11337074
Immoweb code : 11337074

Overzicht

500 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel gelijkvloers/kantoor/praktijk (500m²) biedt tal

Riant commercieel gelijkvloers/handelspand (500m²) biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen activiteiten / vrije beroepen / kantoor met drie autostaanplaatsen verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000 op commerciële locatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel op een centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Twee handelsruimtes, douchekamer, gastentoilet, polyvalente ruimte, gastentoiletten, autostaanplaatsen.

Omschrijving: Het handelsgelijkvloers is momenteel opgesplitst in twee delen waarvan één momenteel verhuurd is aan een kerkgemeenschap. Aan de voorzijde betreedt u het handelspand en komt u in de ruime en lichtrijke handelsruimte met mogelijkheden. Verder vindt u nog een polyvalente ruimte met douchekamer en apart toilet. De tweede ruimte heeft een aparte ingang langs achteren. Zo komt u terecht in een riante polyvalente ruimte met een opslagkamer en toiletten. Het pand is verder nog voorzien van drie autostaanplaatsen verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000 aan de achterzijde van het gebouw.

Kortom: Commercieel gelijkvloers/kantoor/praktijk biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- riant pand
- geïsoleerd dak
- biedt tal van mogelijkheden



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Neem contact op