Handelszaak te koop

225000€

124 vierkante meters

Immoweb code : 10551550
Immoweb code : 10551550

Overzicht

124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim handelspand in het centrum van Nijlen

Centraal gelegen handelspand 124m² met stockageruimte 28m² te Nijlen

Het handelspand, gelegen in Nijlen, heeft een uitstekende locatie. Het pand heeft ruime en lichte kamers, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. De aparte keuken biedt de mogelijkheid om maaltijden te bereiden. Het toilet en wasruimte zijn handig voor het dagelijks gebruik.
Bovendien is er bij het pand ook een stockageruimte/magazijn beschikbaar. Dit kan zeer nuttig zijn voor het opslaan van voorraden, materiaal of apparatuur die nodig zijn voor de bedrijfsvoering.
De goede ligging van het pand is een groot pluspunt. Er zullen veel potentiële klanten in de buurt zijn, aangezien het pand in het centrum van Nijlen ligt. Bovendien is er veel passage in de buurt van het pand, wat de zichtbaarheid en bereikbaarheid van het pand kan vergroten.

Dit handelspand in het centrum van Nijlen is een uitstekende keuze voor een ondernemer die op zoek is naar een goed gelegen, ruim en licht pand met verschillende nuttige voorzieningen en extra opslagruimte.

Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op