Handelszaak te koop

985000€

270 vierkante meters

Immoweb code : 11297654
Immoweb code : 11297654

Overzicht

1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
2195 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Woning (4 slkr), magazijn en naastgelegen bouwgrond

Ruime woning met magazijn (188m²) en bouwgrond (1103m²) voor OB in Putte.

Ligging: De woning en bouwgrond zijn gelegen op een locatie met veel visibiliteit, het zicht achterin geeft dan weer uit op weides en agrarisch gebied. Verder kent het een goede bereikbaarheid en verbinding naar Lier - Heist o/d Berg - Aarschot - Mechelen.

Indeling:
Woning: Inkomhal, bureau, gezellige woonkamer, open keuken met eetplaats alsook aansluitend een koele berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer, de zolderverdieping omvat een 4e, ruime slaapkamer.
Magazijn: Ruim magazijn met automatische poort gesplitst in 3 verdiepingen die geïntegreerd kunnen worden in de woning. Oppervlakten: gelijkvloers: 188m², 1e: 188m², zolder/loft: 116m².
Bouwgrond: De bouwgrond naast de woning wordt momenteel als extra tuin gebruikt. Dit is een perceel geschikt voor een open bebouwing met een opp. van 1103 m².

Beschrijving:
Prachtige eigendom met verschillende mogelijkheden, een ruime woning met 4 grote slaapkamers en charmante authentieke woonruimte. De woning werd gerenoveerd en is op heden instapklaar. Het naastgelegen magazijn kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, dit werd al onderverdeeld in 3 verdiepingen.

Bijzonderheden:
- EPC: 235 kWh/m2 jaar (label C)
- Zicht op weiland
- Grote slaapkamers en woonruimtes
- Ruim magazijn Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTI

Neem contact op