Handelszaak te koop

975000€

435 vierkante meters

Immoweb code : 11404855
Immoweb code : 11404855

Overzicht

435 vierkante meters bewoonbare ruimte
2592 vierkante meters grond
376,00 € m²
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Maak snel uw afspraak met Maarten via 016/199.346 of [email protected]!

Unieke woning met loods, kantoor en woongedeelte.
Gelegen in een rustige en landelijke omgeving vlakbij het meer van Rotselaar bieden wij dit bijzondere gebouw aan met een loods, kantoorruimte en woonst. Deze veelzijdige eigendom is ideaal voor zowel wonen als werken en biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers, hobbyisten of gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort.

Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en omvat op het gelijkvloers een zeer ruime leef-en eetruimte met grote open keuken voorzien van alle toestellen, afzonderlijk toilet, inbouwkasten met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aansluitend aan de leefruimte is er een zeer ruim dakterras met toegang tot de tuin achterin. De eerste verdieping omvat twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Er is een mogelijkheid om de kamers op te splitsen in meerdere kamers tot vier. De zeer ruime badkamer omvat een ruime inloopdouche, bad, wastafel en mogelijkheid tot het plaatsen van een sauna. Een tweede toilet is hier ook aanwezig.

De gelijkvloerse verdieping omvat aan de straatzijde een zeer ruim garage/eerste opslagplaats die aansluit tot het centraal gelegen kantoorgedeelte. Het kantoorgedeelte is tevens ook afzonderlijk toegankelijk via de straatzijde. Achterin gelegen en naast de bureauruimte is er nog een zeer ruime loods met voldoende hoogte en eventueel nog de mogelijkheid om

Neem contact op