Handelszaak te koop

640000€

328 vierkante meters

Immoweb code : 11232888
Immoweb code : 11232888

Overzicht

1 badkamer
328 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

top gelegen handelspand met ruime parking in Sint-Gillis-Waa

top gelegen handelspand met ruime parking in Sint-Gillis-Waas
LIGGING: Dit prachtige pand met 4 tot 6 parkeerplaatsen + mogelijkheid tot wonen, bevindt zich op een commerciële locatie nabij centrum van Sint-Gillis-Waas, op verbindingsweg Hulst/ Sint-Niklaas, openbaar vervoer en onmiddellijke verbinding naar E17/E34(Antwerpen-Gent).
De breedte van het perceel, de parkeergelegenheid en de multifunctionaliteit van het gebouw zijn slechts enkele troeven die deze eigendom te bieden heeft.
INDELING :309M² bruikbare oppervlakte die in te delen is naar eigen wens/behoefte. Onbeperkte mogelijkheden en bovendien een hoge nokhoogte(4,8m).
commerciële ruimte (205m²): Kwalitatief handelspand op gepolierde beton, commerciële toplocatie doorpassage en een goede bereikbaarheid. De ruime etalageramen over de volledige gevelbreedte zorgt voor optimaal licht, zicht en een uitstekende visibiliteit. Het pand beschikt over een winkel/commerciële ruimte met ruime opslagplaats(en).
woongedeelte (104m²) : loft-stijl met vloerverwarming : leefruimte (69m²), mezzanine (19m²), kichenette, gastentoilet, technische ruimte, badkamer (ligbad/douche, wasmeubel), gezellig terras met open groen zicht
EXTRA: EPC label C, elektriciteit conform, dubbel glas/ALU, rolluiken, CV aardgas, vloerverwarming in het woongedeelte, condensatieketel, geïsoleerd dak, vloer en muren,doorrijhoogte is 2,50m
voor een bezoek of meer info over dit multifunctioneel pand : 0497/62.96.05.

Neem contact op