Handelszaak te koop

624000€

549 vierkante meters

Immoweb code : 10924983
Immoweb code : 10924983

Overzicht

3 badkamers
549 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond
1.137,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim handelspand met verschillende mogelijkheden

Ben je op zoek naar een ruim handelspand met verschillende mogelijkheden en woongelegenheid in het centrum Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder.

Dit multifunctionele en karaktervolle handelspand met mogelijkheid tot woongelegenheid midden in het centrum van Sint-Niklaas en zicht op de grote markt heeft tal van mogelijkheden. De goede ligging en verschillende mogelijkheden zijn slechts enkele van de vele troeven.

Indeling:
Nummer 15
- GLV: via de inkom kom je rechtstreeks in de zeer ruime handelsruimte. Er bevinden zich hier eveneens ruimtes voor sanitair/berging en een binnenkoer. Hier zijn nog eindeloze mogelijkheden.
- 1steV: hier zijn een wachtkamer, praktijkruimte en toilet.Verder is er hier ook toegang tot de privéruimte bestaande uit een ruime keuken, lichtrijke leefruimte en een toilet.
- 2deV: met de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Hier bevinden zich een ruime badkamer voorzien van bad/douche/toilet en een sauna, ruime kamer met zicht op de grote markt en een ruim dakterras.
- 3deV: hier bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer.

Nummer 16
- Kelder: de kelder heeft nog tal van mogelijkheden.
- GLV: vroegere handelsruimte met doorgang tot de berging en keuken.
- 1steV: hier is een leefruimte voorzien. Er bevindt zich hier een prachtige hal die je toegang geeft tot de koer. Verder is er de polyvalente ruimte met een trap die je terugbrengt naar het gelijkvloers.
-2deV: badkamer en

Neem contact op