Handelszaak te koop

249000€

207 vierkante meters

Immoweb code : 11278141
Immoweb code : 11278141

Overzicht

207 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Centraal gelegen handelsruimte in Sint-Niklaas

Handelsgelijkvloers (207 m²) op centrale toplocatie in Sint-Niklaas

Locatie:

Dit ruim handelsgelijkvloers staat te koop in de Driekoningenstraat in Sint-Niklaas. In de nabije omgeving zijn er scholen, hippe winkels, gezellige horeca-gelegenheden, openbaar vervoer en invalswegen.

Omschrijving:

In de Driekoningenstraat 18-20 in Sint-Niklaas staat dit handelsgelijkvloers te koop. Bij het binnenkomen bevinden we ons in een ruime commerciële ruimte met erg veel lichtinval door de grote raampartijen, die bovendien voor erg veel visibiliteit zorgen. Verder beschikt dit handelspand over een keuken, toilet, twee bureauruimtes en een technische ruimte. Tot slot is er nog een handige achteringang waar voorzieningen zijn van twee privatieve parkeerplaatsen inbegrepen in de prijs.

Bijzonderheden:

- Zeer centrale ligging
- Bruikbare vloeroppervlakte: 207 m² cfr. EPC
- Gunstig EPC label door onder meer warmtepomp
- Twee parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een handelspand of ander vastgoed te koop in Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Waasland staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op