Handelszaak te koop

950000€

200 vierkante meters

Immoweb code : 11065603
Immoweb code : 11065603

Overzicht

2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
3562 vierkante meters grond
Verdieping : 4

Omschrijving

Gekende horecazaak " Panderosa" met ruime Parking en multifu

Dit gekend handelspand “ Panderosa” met bovenliggend appartement en ruime parking is gelegen kort bij de Basiliek van Kortenbos.
Het horecacomplex is landelijk gelegen vlakbij een uitgebreide groene zone, met mooie wandel- en fietsroutes. Werkelijk een ideale ligging.

Deze site is dan ook een leuk project voor projectontwikkelaars om van dit geheel meerdere woningen te ontwikkelen.

De uitbating is vlot bereikbaar via de N80 Sint-Truiden – Hasselt.
De horecazaak biedt enorme opportuniteiten en is instapklaar om de uitbating verder te voeren. Dankzij de 3 enorme feestzalen kunnen volgende activiteiten verdergezet of georganiseerd worden : dansavonden, communies, trouwfeesten enz... Daarnaast is er ook nog een brasserie met buitenterras, een bar en een snookerzaal en sanitair blok (M/V). De professionele keuken is volledig ingericht.
Door de indeling en de aanwezige faciliteiten is ook een uitbating als B&B mogelijk. Het materiëel van restaurant, feestzaal en uitbating is niet inbegrepen in de vraagprijs, maar kan uiteraard overgenomen worden.
Een polyvalent handelshuis dus met heel veel troeven voor de rasechte ondernemer ! En als extraatje : voldoende GRATIS parking voor het tevreden en trouwe cliënteel. Deze ruime parking is een groot bouwperceel en kan eventueel worden verkaveld in één of meerdere bouwpercelen.
Heeft u interesse in dit gekend handelspand met veel potentieel, neem dan meteen contact op met ons. [email protected] – kantoor 01170

Neem contact op