Handelszaak te koop

885000€

530 vierkante meters

Immoweb code : 11083110
Immoweb code : 11083110

Overzicht

2 badkamers
530 vierkante meters bewoonbare ruimte
1150 vierkante meters grond
769,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelshuis met hoogwaardige afwerking in hartje Aarsele

Dit handelshuis, gelegen in het hart van Aarsele, kenmerkt zich door een indrukwekkende gevel met uitstraling. Deze eigendom geniet een hoogwaardige afwerking en beschikt over de nodige voorzieningen. Gelegen op een perceel van 1150 m², beslaat deze eigendom een bewoonbare oppervlakte van 530 m². Door de nabijheid van belangrijke toegangswegen en de E40 zijn Tielt, Aalter, Deinze en Gent vlot bereikbaar.

Het commerciële gedeelte, toegankelijk via zowel de privé- als publieke ingang, omvat een winkelruimte, een volledig uitgeruste werkplaats, drie koelcellen, een diepvriescel, een afwasruimte met vaatwasser, een goed uitgeruste warme keuken en een wasruimte met inloopdouche.

Het woongedeelte heeft een aparte privé-ingang, waardoor de scheiding tussen werk en privé perfect is gerealiseerd. Bij binnenkomst via deze ingang vinden we een volledig uitgeruste keuken met koele berging en bureauhoek. Aansluitend bevindt zich de gezellige woonkamer, voorzien van op maat gemaakte kasten en een gashaard. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers met inbouwkasten en een hoogwaardig afgewerkte badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden, en zijn de technieken voor een tweede badkamer voorzien. Alsook biedt deze verdieping de nodige bergruimte.

Buiten het pand bevindt zich de tuin met een sfeervol bijgebouw dat het hele jaar door gezel…

Neem contact op