Handelszaak te koop

1395000€

1124 vierkante meters

Immoweb code : 10864220
Immoweb code : 10864220

Overzicht

1124 vierkante meters bewoonbare ruimte
497 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek handelshuis met ondergrondse parking.

De Winkel:

BELANGRIJK: "Indien het gebouw verkocht wordt, zal Kidsloft bvba verhuizen naar een nieuwe locatie in de buurt. Uw geboortelijsten blijven gewoon beschikbaar."

De winkelruimte heeft een grootte van 874 m2. Op het gelijkvloers bevindt zich een uitnodigende winkelruimte, met het centrale verkooppunt dat zorgvuldig is geplaatst. De winkel strekt zich verder uit naar achteren, waar u ook een handige wc en een kitchenette vindt aan de linkerkant, naast de toonbank. Er mag tevens gewoond worden in de ruimte waar er nu winkel voorzien is.

Het Duplex appartement (250 m2):

In de traphal prijkt een schitterend loodglazen raam, dat samen met de trap de inkomhal karakter en charme verleent. Vanuit deze inkomhal heeft u toegang tot de ruime woonkamer, een open keuken, een berging en een gastentoilet.
Het appartement is tien jaar geleden volledig gerenoveerd en beschikt over een keuken met alle luxevoorzieningen, waaronder een design gaskookplaat, een ingebouwde Miele-koffiemachine en oven, evenals een ingebouwde ijskast.
Verder vindt u de royale woonkamer, met ruimte voor een grote eettafel en een zithoek met een sfeervolle gashaard. De woonkamer opent naar een terras, dat tevens bereikbaar is via de berging. Op de tweede verdieping van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers en 2 badkamers.

Neem contact op