Handelszaak te koop

299500€

194 vierkante meters

Immoweb code : 11112881
Immoweb code : 11112881

Overzicht

1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
82 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig en instapklaar handelspand met woongedeelte op een

Prachtig en instapklaar handelspand met woongedeelte op een zeer commerciële ligging, in het centrum van Turnhout

We betreden de handelszaak op het gelijkvloers dat momenteel werd ingericht als wachtruimte voor het take-away gedeelte. Verder een toog met saladiere en twee pizza ovens. Aanpalend deze ruimte hebben we toegang tot de keuken. De keuken is volledig uitgerust om meteen te kunnen starten. Alsook op het gelijkvloers een aparte toilet met een wastafel.

Via de trap komen we op de eerste verdieping dewelke werd ingericht als restaurant. De ruimte werd ingericht als enerzijds het eetgedeelte en anderzijds de toog. De toog beschikt over voldoende koelruimte voor de drank, een kassasysteem en een muziekinstallatie. Het restaurantgedeelte beschikt over de nodige airconditioning en er is een goederenlift aanwezig.
De eerste verdieping beschikt verder over een bijkeuken.

Met een vaste trap bereiken we de tweede verdieping dewelke werd ingericht als studio. Deze ruimte werd ingedeeld in een zithoek en eethoek met een slaapkamer en badkamer.

Dit handelspand is vergund en meteen instapklaar.


Extra:
- De volledige inrichting zit in de vraagprijs inbegrepen (Inventaris op aanvraag)
- Zeer gunstige ligging
- Elektriciteit is conform!
- Gunstig EPC - label C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op