Handelszaak te koop

405000€

183 vierkante meters

Immoweb code : 11287610
Immoweb code : 11287610

Overzicht

1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond
2.216,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met woonst in het centrum van Vilvoorde

Dit gelijkvloerse handelspand is gelegen in de winkelstraat (in het centrum) van Vilvoorde, in de nabijheid van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, ... Het pand is al jaren een succesvolle broodjeszaak (Panos). Zowel het handelspand als het appartement worden momenteel gebruikt door de eigenaars.

We komen het pand binnen en komen meteen terecht in de broodjeszaak. Deze beschikt over een toilet met handenwasser voor de klanten, een ruimte met tafels en een grote toonbank en een keuken met 2 bergingen en een toilet voor het personeel.Op de eerste verdieping, vinden we een appartement, dewelke bestaat uit een ruime woonkamer 36 m² en een badkamer met douche, toilet en enkel lavabo. Op de tweede verdieping vinden we 2 zolderruimtes dewelke kunnen omgevormd worden tot 2 ruime slaapkamers van 14 m² en 33 m².

Het pand beschikt eveneens over een kelder en een tuin/koer.

Als je op zoek bent naar een investering of als je zelf een broodjesbar wil openen in het centrum van Vilvoorde nabij vele scholen en bedrijven, dan is dit uw kans!

De inboedel is niet inbegrepen in de prijs, maar kan overgekocht worden (prijs te bespreken).

Neem contact op