Handelszaak te koop

435000€

790 vierkante meters

Immoweb code : 11325209
Immoweb code : 11325209

Overzicht

790 vierkante meters bewoonbare ruimte
1902 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

individuele handelszaak

Zeer ruim handelsland gelegen te hartje Vorst.
Momenteel is dit een bakkerij met bijhorende apparatuur. Via ruime inkomhal met automatische deuren betreden we de winkel, voorzien van zwarte onderhoudsvriendelijke tegels.
Verder zijn de toonbanken ingericht in graniet met op maat gemaakte glas schermen en koeling systemen. Aan de muur hebben we houten wandrekken.
Achterliggend hebben we de eerste ruime werkplaats/opslag ruimte die doorgang geeft naar het privaat app. en de gezamenlijke inkomhal.
Vervolgens hebben we gang die ons leidt naar aparte keuken voorzien van vaatwasmachine, dampkap, enkele gootsteen, keukenblad, inbouw koelkast en micro wave.
Verder hebben we aparte bergruimte, met naastgelegen bureel voorzien van kasten en bureau en aansluitingen, hiernaast hebben we waskamer voorzien van toiletten en douche cabine.
Naastgelegen hebben we nog een aparte bureauruimte of berging met water aansluiting.
Aan de overzijde hebben we de ruime bloem kamer, hier ligt de stock van bloem en meel met directe doorgang naar achtergelegen bakkers atelier.
De bakkers atelier is uitgerust met 2 lijnen met bijhorende ovens, materiaal, apparatuur, de brood lijn en pistolet lijn.
Verder omvat deze werkruimte 12 koel vakken/frigo's en een grote koelcel.
Achtergelegen hebben we garage voorzien van automatische poort en stookolietank + brander voor de brood ovens.
De oprijlaan is volledig beklinkerd en garage/laad en los ruimte te bereiken met vrachtwage

Neem contact op