Handelszaak te koop

399000€

348 vierkante meters

Immoweb code : 11337077
Immoweb code : 11337077

Overzicht

1 badkamer
348 vierkante meters bewoonbare ruimte
501 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Verhuurd handelspand met duplex-appartement met mogelijkhede

Verhuurd handelspand "De Pelikaan" met riant duplex-appartement met prachtig dakterras op toplocatie te Vremde biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen of investeerders!

Ligging: Gelegen te hartje "Vremde" op de markt, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Handelsruimte, vergaderzaal, keuken, kelder, sanitaire voorzieningen, appartement, leefruimte, keuken, badkamer, dakterras, garage en parkeerplaatsen.

Omschrijving: Op het gelijkvloers treffen we de horecazaak/café "De Pelikaan" al jarenlang een vaste waarde in het Hartje van Vremde. We komen binnen in het gezellig café met volledig geïnstalleerde bar, keuken, sanitaire voorziening voor man en vrouw, een aparte rokersruimte, een polyvalente zaal/vergaderzaal en een ruime bergplaats en een prachtig terras met zicht op het marktplein. Achter de toog bereiken we het woongedeelte met een prachtig duplex-appartement voorzien van ruime leefruimte met dakterras, een badkamer voorzien van alle comfort en een eerste slaapkamer. Via de mezzaninetrap bereiken we de tweede slaapkamer onder het dak. Het pand is verhuurd aan de brouwerij Haacht en de handelshuur dient gerespecteerd te worden.

Kortom: Opbrengsteigendom / handelspand met woonst biedt mogelijkheden op toplocatie te Vremde. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0

Neem contact op