Handelszaak te koop

349000€

323 vierkante meters

Immoweb code : 10829042
Immoweb code : 10829042

Overzicht

1 badkamer
323 vierkante meters bewoonbare ruimte
605 vierkante meters grond
576,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel Pand Te Koop

Ruime woning afgewerkte tuin en polyvalente ruimte zoekt nieuwe eigenaars op rustige locatie te Wervik! Deze woning is voorzien van een waterverzachter en 44 zonnepanelen (met nog 9 jaar aan groenestroomcertificaten voor een totaal van +/- 20.070 euro).

Deze woning wordt verkocht met een vanafprijs. U kan vanaf 349.000 euro bieden.

De woning is voorzien van een aangelegde tuin met oprijlaan, ideaal voor camionette of meerdere auto's te plaatsen. zowel in de carport als in de garage kunnen 2 wagens geplaatst worden. In de garage vinden we een vriescel die ook kan gebruikt worden als koelcel.

Daarnaast vinden we een polyvalente ruimte die kan dienen als, werkplaats, bureaus, hobbyruimte, opslagplaats,... mogelijkheden genoeg! Aanpalend vinden we het toilet en de vernieuwde badkamer met inloopdouche. Daarnaast kunnen we via de wasplaats de winkelruimte bereiken met aparte ingang.

Verder vinden we op het gelijkvloers de ruime en zéér lichtrijke leefruimte met rechtstreekse toegang naar de tuin. Er is een pelletkachel aanwezig in de leefruimte, maar er is ook centrale verwarming voorzien. Naast de leefruimte vinden we de keuken met ontbijthoek. We vinden er ook de toegang naar de droge kelder.

Op het eerste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een berging. We kunnen via de schuiftrap de ruime zolder bereiken, maar er is de mogelijkheid om indien gewest een vaste trap te steken.

Interesse in dit pand? Contacteer Gilles op 0492/47 74 63

Neem contact op