Handelszaak te koop

599000€

280 vierkante meters

Immoweb code : 11336272
Immoweb code : 11336272

Overzicht

2 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
408 vierkante meters grond
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Commercieel handelspand en duplex met Z-tuin en terras

Commercieel handelspand en duplexappartement met 6 slaapkamers en zuidelijk georiënteerd terras en tuin

Zin in het uitbaten van een handelszaak, vrij beroep, zelfstandige activiteit of kantoor op commerciële ligging nabij het centrum? Dan is dit handelspand met woonst wellicht wat je zoekt.
Uiterst centraal gelegen ruim handelspandgelijkvloers met duplexappartement.

Op het gelijkvloers bevindt zich de open winkelruimte van circa 140 m² met een zee aan mogelijkheden. In het verleden dienstig als elektro zaak.
Aangrenzend aan de winkelruimte is een extra berging, bureau, apart toilet en een ruime garage te vinden. Via de garage betreden we nog een extra bergruimte en de zuidelijk georiënteerde tuin.

Via de trappenhal in de winkelruimte bereikt u de eerste verdieping, waar de lichtrijke leefruimte zich bevindt door de grote raampartijen aan de voor -en achterzijde van het duplex appartement.
Via de woonkamer betreden we het uiterst grote en zonnige terras van 70m². Naast de leefruimte bevindt zich de geïnstalleerde keuken, dewelke voorzien is van een ijskast, diepvries, oven, kookvuur en vaatwasser. Alsook op deze verdieping bevinden zich de eerste slaapkamer van 16 m², een apart toilet en de badkamer dewelke voorzien is van een bad en dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping vindt u de overige vier ruime slaapkamers van 24m², 23m², 20m² en 17m² en een atelier van 16 m². Alsook een apart toilet en een badkamer, dewelke voorzien is

Neem contact op