Herenhuis te koop

599000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11157662
Immoweb code : 11157662

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
105 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant te renoveren herenhuis (250 m²) met tuin op 't Zuid

Charmant te renoveren herenhuis (250 m²) met tuin op 't Zuid

Locatie: Dit charmant te renoveren herenhuis staat te koop in de Pacificatiestraat op 't Zuid in Antwerpen. De woning is gelegen vlakbij het Justitiepaleis en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. In de nabije omgeving zijn er talrijke scholen, hippe winkels, gezellige horecagelegenheden, openbaar vervoer en invalswegen.

Omschrijving: In de Pacificatiestraat op het populaire Zuid in Antwerpen staat dit charmant herenhuis met tuin te koop. Momenteel is de woning opgedeeld in drie appartementen, maar het pand is vergund als huis.
Het herenhuis heeft nog al zijn authentieke elementen zoals hoge plafonds, moulures, rozetten, houten vloeren en sierhaarden. Iedereverdieping is voorzien van keuken, living, slaapkamer en badkamer. Op de zolder zijn er nog drie ruime bergings Ten slotte is er nog een ruime kelder met aparte meters voor elektriciteit en gas per verdieping en is er een aangename tuin.

Bijzonderheden:
- Gelegen op het populaire Zuid

- Tuin (+/- 18m²)
- Aparte meters
- Bruikbare vloeroppervlakte: 250m² cfr. EPC
- EPC: 438 kWh/ (m² jaar)
- P-score en G-score: C

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op