Herenhuis te koop

1095000€

5 slaapkamers 285 vierkante meters

Immoweb code : 11304011
Immoweb code : 11304011

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
285 vierkante meters bewoonbare ruimte
135 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis in rustige enkelrichtingsstraat

Gelegen in een rustige vertakking van de Lange Lozanastraat, een enkelrichtingsstraat, biedt deze prachtig gerenoveerde eengezinswoning sinds 2022 een unieke combinatie van comfort, luxe en energie-efficiëntie. Dankzij de recente totaalrenovatie, inclusief nieuwe elektriciteit, leidingen, ramen, deuren en isolatie, geniet u van een zorgeloze en warme thuis. De vloerverwarming strekt zich uit over de gehele benedenverdieping, wat een aangename warmte biedt op koude dagen.

De inzet van hoogwaardige materialen is duidelijk in elke ruimte en zorgt voor een elegante uitstraling. De hypermoderne keuken, uitgerust met de nieuwste apparatuur, biedt uitgebreide werk- en opbergmogelijkheden. Het huis beschikt over vijf ruime slaapkamers en een aparte kantoorruimte, ideaal voor thuiswerk of als studeerkamer. Daarnaast zijn er twee compleet ingerichte badkamers en een derde badkamer, voorbereid met leidingen, die wacht op uw persoonlijke touch. Het huis heeft ook een apart gastentoilet voor extra gemak.

De volledige onderkeldering van de woning biedt veel opbergruimte. De zonnige tuin is de perfecte plek voor ontspanning of buitenactiviteiten. De slaapkamers zijn bovendien voorzien van airconditioning, wat zorgt voor verkoeling tijdens warme nachten. Een extra pluspunt is de mogelijkheid om een nabijgelegen gehuurde garage over te nemen.

Neem contact op