Herenhuis te koop

580000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11334354
Immoweb code : 11334354

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi en goed onderhouden burgerhuis met tuin in Zurenborg!

Zurenborg...Een zalige plek om te wonen! In de stad, maar toch heel rustig en vlakbij alles wat je nodig hebt om een comfortabel en aangenaam leven te leiden: openbaar vervoer, dicht bij de snelweg, velostation, treinstations, cultuur, scholen, winkels en supertoffe horeca!

In deze fantastische buurt, ligt dit mooie burgerhuis waar tijdens de verbouwingen de authentieke elementen, waar mogelijk, behouden zijn. Kijk naar de hoge plafonds, de originele tegelvloeren, de warme “planchés”, het marmer en de sierelementen in de hal, de mooie houten trap…

Via de hal kom je binnen in een uiterst ruime en lichte woonkamer met hoge plafonds met moulures en een mooie parketvloer.
Het hart van het huis is de gezellige eetruimte met volledig ingerichte open keuken én plaats voor een grote tafel. Hier geniet je van het zalige gezelschap van familie en vrienden.
De deuren naar de zonnige tuin kunnen volledig worden opengeklapt zodat ook de tuin een extra stukje van de leefruimte wordt. Heerlijk om hier te ontspannen na een drukke dag.

Op de bovenverdiepingen heb je maar liefst 4 slaapkamers, een dressing- bergruimte en een zeer comfortabele badkamer met bad, douche, toilet en 2 wastafels. Plaats genoeg voor een gezin (klein of groot), cohousers of voor mensen met behoefte aan een aparte werk- of hobbyplek.
Extra bergruimte? De grote droge kelder is perfect geschikt! Hier kan je ook de wasmachine en droger kwijt.

Wonen in dit geweldige huis mét toffe buren? [email protected]

Neem contact op