Herenhuis te koop

1150000€

5 slaapkamers 429 vierkante meters

Immoweb code : 11414173
Immoweb code : 11414173

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
429 vierkante meters bewoonbare ruimte
158 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie en ruime herenwoning met tuin

In de gegeerde Harmoniewijk, om de hoek van het Albertpark, bevindt zich in de Mozartstraat een herenhuis vol karakter. De woning werd volledig gerenoveerd in 2008/2013 en verder in 2019. De statige mooi uitgewerkte gevel leidt naar een bel-etage met 4 meter hoge plafonds en authentieke details ingedeeld als een ruime salon met gashaard, een tussenruimte en de eetkamer met aanpalend een open, volledig uitgeruste keuken. Het geheel geeft uit op een zuid-geörienteerd terras op bankirai met trap naar de kleine doch zeer groene stadstuin die een oase van rust biedt.
Op de eerste verdieping vind je een hoofdslaapkamer op parket met aansluitend badkamer, een 2de slaapkamer (nu bureau ruimte), een toilet en de mogelijkheid om een extra badkamer te creëren.
Op de tweede verdieping is er een slaapkamer op parket met badkamer (douche, lavabo, WC), een slaapkamer en een dressing.
De ruime zolderverdieping op de derde verdieping beschikt dan weer over een grote hobbyruimte, badkamer (douche, lavabo), toilet en kleine keuken, een extra slaapkamer op de mezzanine plus een royaal dakterras met voldoende privacy.
Een ruime en vernieuwde sous-terrain biedt de mogelijkheid voor kantoren (was vroeger tandartspraktijk) dat bovendien voorzien is van een sauna + douche, fitness, wijnkelder, toilet en waskamer voor extra comfort en gemak.
Technisch is deze woning bijkomend uitgerust met 12 zonnepanelen, een nieuwe gashaard, elektrische rolluiken, alarm met camera’s.
De ideale stadswoning met de mog

Neem contact op