Herenhuis te koop

1039000€

5 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 9610296
Immoweb code : 9610296

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
133 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige, gerenoveerde herenwoning met 5 slaapkamers nabij

Prachtige Art nouveau woning (ca. 400m²) met 5 slaapkamers en 2 badkamers, volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Rustig gelegen tussen 3 parken: hof van Leysen, Harmoniepark & Albertpark. Bovendien gelegen in een
enorm kindvriendelijke omgeving met een hoge mobiscore, dankzij het grote bereik aan openbaar vervoer, scholen, AZ Monica,...

Gelijkvloers:
Via marmeren trappen betreden we de inkomhal afgewerkt met marmer. Daarnaast treffen we de leefruimte op parket met originele haard, moluren en zuilen. Verder (aan de achterzijde) bevinden zich nog de keuken, bijkeuken en veranda. Deze geeft via een grote schuifdeur toegang tot het terras.
Op het gelijkvloers bevinden zich tevens nog een vestiaire, een apart gastentoilet en een grote bergruimte.

Op het tussenverdiep vinden we een wasberging, voorzien van open kasten.

1ste verdieping:
Hier bevindt zich de hoofdslaapkamer (op originele planken vloer en met haard) met aansluitend de badkamer, die uitgerust is met een vrijstaand ligbad, dubbele lavabo, inloopdouche en ruime dressing.

2de verdieping:
Op de 2de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Degene aan de straatzijde heeft vele grote ramen waardoor er veel lichtinval is. Zij is voorzien van een ensuite badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. De slaapkamerkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een zeer ruim terras.

3de verdieping:
Op de 3de verdieping bevinden zich nog 2 extra slaapkamers.

Kelder & sous-terrain:
De woning is volledig

Neem contact op