Herenhuis te koop

485000€

4 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11275331
Immoweb code : 11275331

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
77 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde herenwoning met 4 slaapkamers

Deze elegante herenwoning werd prachtig gerenoveerd en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 218 m². De authentieke elementen werden bewaard, zoals de hoge plafonds met sierlijsten, plafondschilderingen, schouwmantels, authentieke houten trap en deuren. Er werd onder meer aandacht besteed aan de energienormen (B-label) en een luxueuze afwerking.

U betreedt de authentieke woning via de imposante inkomhal die toegang verleent tot het leefgedeelte met open keuken. De keuken werd zonet volledig gerenoveerd. Vanuit de keuken heeft u toegang via een groot raam tot de gezellige koer. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging. De keuken met keukeneiland is zeer hoogwaardig afgewerkt met een composieten werkblad en spatwand, een polybeton gietvloer, alsook voorzien van alle nodige keukentoestellen.

Via de authentieke trap betreden we de 1e verdieping, hier bevindt zich de badkamer, deze werd met smaak gerenoveerd. De ruime badkamer beschikt over een dubbele lavabo met badkamermeubel, inloopdouche met inbouw regendouche en een ligbad. De volledige badkamer is afgewerkt met geborsteld inox kraanwerk van het merk Nobili. Verder beschikt deze verdieping over een aparte toilet, alsook over 2 zeer ruime slaapkamers. Momenteel is een van deze slaapkamers ingericht als dressing.

De 2e verdieping bestaat uit een 2e buitenruimte, een wasplaats , een toilet en de 3e en 4e slaapkamer. Een van deze slaapkamers werd voorzien van een op maat gemaakte bureau, also…

Neem contact op