Herenhuis te koop

589000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11172377
Immoweb code : 11172377

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd art-nouveau herenhuis

Magnifieke, gerenoveerde art nouveau woning op de grens Schoten/Merksem met nog tal van authentieke elementen die bewaard zijn gebleven. Denk maar aan het glas-in-lood, de vloeren, de schouwen, de molures. etc .
Je komt deze woning binnen in een brede gang waarna je door kan stappen naar de woonkamer en het volledige deel er achter dat toegang geeft tot de tuin via een 3-voudig schuifraam. Hier bevindt zich ook de keuken, de eetkamer en een zithoek/ speelruimte
De bovenliggende verdiepingen bestaan uit een ruime badkamer met bad en douche alsook een apart toilet.
1 grote slaapkamer met een aparte dressing en een bureauruimte die uitgeeft op een inpandig terras waar nog de authentieke afwerking met bloemendecoratie behouden is gebleven.
De hoogste verdieping heeft nog 3 bijkomende slaapkamers met een centrale dressing en geeft ook via een ladder toegang tot een afgewerkte zolder.

De woning beschikt over een ruime kelder die nu gebruikt wordt voor opslag, het doen van de was.

Als laatste kunnen we nog meegeven dat het gebouw voorzien is van zonnepanelen, een hogerendementsketel voor de verwarming, een doorstromer voor de productie van het warme water en een waterverzachter voor de kwaliteit er van.

Voor meer inlichtingen en/of het inplannen van een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen:

[email protected] of op het nummer: 0486 436 482

Neem contact op