Herenhuis te koop

1850000€

6 slaapkamers 884 vierkante meters

Immoweb code : 11413765
Immoweb code : 11413765

Overzicht

6 slaapkamers
5 badkamers
884 vierkante meters bewoonbare ruimte
1210 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke herenwoning en triplexappartement met tuin en ga

Deze unieke herenwoning is gelegen op uitstekende locatie, pal in het centrum van Arendonk en werd volledig gerenoveerd in 2007. Het eigendom omvat 2 woonentiteiten, een verwarmd buitenzwembad, een prachtige tuin op het zuiden en garages voor ca. 6 wagens.
Het geheel werd afgewerkt met de meeste kwalitatieve materialen en verkeert in perfecte staat van onderhoud! Dit eigendom biedt diverse mogelijkheden en is een unieke opportuniteit!

Het hoofdgebouw (nr 22) heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 600 m² en omvat een ruime inkomhal met lift, links een ruime woonkamer met sfeervolle zithoek met open haard en de eetkamer met toegang tot het terras en tuin. De keuken met eethoek bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning en is compleet uitgerust met alle moderne apparatuur. Ook van hieruit toegang tot het terras. Verder nog een gastentoilet, een ruime berging en wasplaats. Vanuit de inkomhal bereikt u rechts een groot kantoor met archiefruimte.
Op de verdieping treft u 3 zeer ruime slaapkamers, 2 badkamers, 2 dressings en wasplaats.
De vaste trap brengt u tot de zolderverdieping dewelke werd volledig werd ingericht. Diverse mogelijkheden of invullingen mogelijk: extra kamers, hobbyruimte, wellness, fitness, kantoor,…
Het appartement met aparte huisnummer (22a) is toegankelijk via de poort rechts in het gebouw. Dit triplex-appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 270 m² en werd eveneens in 2007 gebouwd. Het appartement omvat een zij-inkom met inkomh

Neem contact op