Herenhuis te koop

649000€

4 slaapkamers 459 vierkante meters

Immoweb code : 11350979
Immoweb code : 11350979

Overzicht

4 slaapkamers
459 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Luxe herenhuis met praktijkruimte in Niel-bij-As

Dit prachtige herenhuis in Niel-bij-As is een droomwoning voor iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort. Met 4 slaapkamers, wasplaats en hobbyruimte is er een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 459m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin.

Het herenhuis heeft een energielabel C, wat betekent dat het energiezuinig is en zorgt voor lagere energiekosten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners.

De woning is stijlvol ingericht en biedt een perfecte combinatie van moderne gemakken en klassieke charme. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden.

Op de bovenverdieping bevinden zich zowel de badkamer, 4 slaapkamers, hobbyruimte en wasplaats/berging. Deze liggen allemaal op hetzelfde verdiep wat het wonen zeer makkelijk maakt.

Het herenhuis beschikt ook over een grote tuin, waarin het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomermaanden. Er is voldoende ruimte om buiten te zitten, te barbecueën en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Niel-bij-As is een rustige en groene omgeving, ideaal voor gezinnen die houden van een vredige levensstijl. De omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en paardrijden.

Kortom, dit herenhuis in Niel-bij-As is een ideale woning voor gezinnen die op z

Neem contact op