Herenhuis te koop

339000€

6 slaapkamers 340 vierkante meters

Immoweb code : 11078671
Immoweb code : 11078671

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
340 vierkante meters bewoonbare ruimte
922 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervol herenhuis van 340 m² met 6/7 slpks op 922 m², g

Nieuwe prijs!

Deze karaktervolle woning met tal van mogelijkheden situeert zich op een mooi oost georiënteerd perceel van 922 m² en op een boogscheut van de Zuiderring (N71).

U betreedt de woning via de authentieke inkomhal, dewelke beschikt over een gastentoilet en een mooie parketvloer met visgraatmotief. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot de ruime leefruimte met open haard. De grote raampartijen in de leefruimte brengen veel natuurlijk licht binnen en geven een mooi uitzicht op de achterliggende tuin. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een veranda en een te renoveren keuken welke voorzien is van een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, dubbele spoelbak en voldoende kastruimte. Bijkomend is er op het gelijkvloers nog een extra kamer die dienst kan doen als bureel/speelkamer/... .

Via de authentieke houten trap in de inkomhal heeft u toegang tot de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en een te renoveren badkamer dewelke is uitgerust met een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onder de trap is nog een kleine opbergruimte waarvan gebruik kan gemaakt worden.

De tweede verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een zolderruimte. Deze zolderruimte kan eventueel omgevormd worden tot een extra slaapkamer.

Achteraan de woning is nog een ruime tuin terug te vinden. Deze biedt meer dan voldoende privacy door de aangebrachte beplantingen.

Tot slot is de woning volledig onderkelderd.

De woning is opgenomen als

Neem contact op